Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.
Az olasz konyha a világ egyik legrégebbi és legelismertebb konyhája; a ma világszerte kedvelt ételek közül néhány, mint például a polenta, megőrizte az eredeti, mintegy 2000 évvel ezelőtt, a római katonák számára készített változathoz képest szinte változatlan formában maradt meg.
A paradicsomot eredetileg az európai felfedezők hozták be Amerikából (olaszul a paradicsom (pomodori) „aranyalmák” jelent), amely Olaszország kedvező éghajlatán jól fejlődött, és hamarosan az olaszok által készített hétköznapi ételek gyakori és nagyon fontos összetevőjévé vált.
A paradicsomnak az olasz konyhára gyakorolt hatása vitathatatlan. Sokoldalúságával, intenzív, élénk színével és mély ízvilágával számos olyan ételt varázsol gazdagabbá, amelyek ma is világszerte népszerűek - a legjobb éttermektől a mindennapi otthoni főzésig -, egyetlen termék sem határozta meg jobban az olasz konyhát, mint a paradicsom, és ebben rejlik a Cirio szakértelme.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits