Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Húsgombócok mazsolával és fenyőmaggal

Körítés

Hús

Közepes

55 min

6 adagokat

Összetevők

150 g zsemlemorzsa

600 g darált marhahús

1 kis csokor petrezselyemzöld

2 felvert tojás

110 g frissen reszelt Parmezán sajt

1 gerezd fokhagyma

55 g mazsola

55 g fenyőmag

A Paradicsomszószhoz

800 g CIRIO Polpa (CIRIO darabolt paradicsom)

6 teáskanál olívaolaj

1 hagyma

1 gerezd fokhagyma

100 ml víz

Tálaláshoz használjunk petrezselymet

Készítmény
  1. A húsgombócokhoz szükséges összes hozzávalót keverjük össze egy nagy tálban. Sóval és fekete borssal ízesítsük
  2. Nedves kézzel készítsünk golyókat a keverékből, és tegyük egy nagy tálcára. Folpack fóliával fedjük le tegyük 30 percre a hűtőbe
  3. A paradicsomszósz elkészítéséhez melegítsünk fel 2 evőkanál olívaolajat egy nagy serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát, és alacsony lángon 10 percig főzzük
  4. Keverjük bele az apróra vágott paradicsomot, a vizet, sóval és fekete borssal szórjuk meg
  5. Forraljuk fel, és 15 percig főzzük, amíg besűrűsödik
  6. Hevítsük fel a maradék olívaolajat egy nagy serpenyőben, és egymás után süssük meg a húsgombócokat, amíg minden oldaluk aranybarnára nem sül
  7. Adjuk a húsgombócokat a paradicsomszószhoz, és további 10 percig pároljuk
  8. Petrezselyemmel díszítsük és tálaljuk.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velDarabolt paradicsom

EGYÉB RECEPTEK

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits