Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Paradicsomleves kurkumás csicseriborsóval és vegyes magvakkal

Körítés

Vegetáriánus

Közepes

25 min

4 adagokat

Összetevők

800g Passata Cirio (passzírozott paradicsom)

600g Cirio csicseriborsó

hagyma

1 gerezd fokhagyma

4 teáskanál őrölt kurkuma

2 evőkanál extra szűz olívaolaj

almaecet az ízesítéshez

3 evőkanál sűrített paradicsom

zöldségleves

fekete bors

pirított vegyes magvak (len, mák, fekete és fehér szezám, tök)

Készítmény
  1. Vágjuk finomra a hagymát, és egy gerezd fokhagymával és extra szűz olívaolajjal együtt hagyjuk, hogy egy serpenyőben finoman megpuhuljon
  2. Amikor a hagyma üveges lesz, vegyük ki a fokhagymát, adjuk hozzá a főtt Cirio csicseriborsót és a kurkumát. Folyamatos kevergetés mellett rövid ideig főzzük
  3. Adjunk hozzá egy csepp almaecetet, a hőfokot növelve hagyjuk elpárologni, és adjuk hozzá a Cirio Passata-t (Cirio passzírozott paradicsom) és 3 evőkanál sűrített paradicsomot
  4. Adjunk hozzá néhány kanál forró zöldséglevest, és forraljuk fel. A hőfokot csökkentve lefedve főzzük, amíg a paradicsomszósz be nem sűrűsödik
  5. Az egészet turmixoljuk össze, amíg homogén krémet nem kapunk, szükség esetén az állag javításához adjunk néhány kanál forró levest
  6. ízlés szerint szórjuk meg a lehetőleg pirított magvakat

Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velPasszírozott paradicsom

EGYÉB RECEPTEK

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits