Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Sós palacsinta, paradicsomszósz, feta sajt és avokádó

Első fogás

Vegetáriánus

Közepes

30 min

2 adagokat

Összetevők

500g Cirio Passata

200g liszt, 100g tej

80g bazsalikom

80g oregánó

200g feta sajt

1 zacskó sütőpor

2 tojás

2 zöldcitrom

1 fehér hagyma

30ml extra szűz olívaolaj

3 db érett avokádó, mikrozöldek, só

napraforgóolaj

fokhagyma

vaj.

 

Készítmény
  1. 1.Tegyünk egy lábasba egy kevés olajat, a fokhagymát és pirítsuk meg
  2. Közben tisztítsuk meg az avokádót, adjuk hozzá 1 zöldcitrom levét, sózzuk meg, és egy turmixszal pépesítsük
  3. Tegyük a Cirio Passatát (Cirio passzírozott paradicsomot) abba a lábasba, amelyikben a fokhagymát megpirítottuk, sózzuk meg
  4. Vágjunk finomra egy hagymát, és adjuk hozzá az avokádópéphez
  5. Lisztből, tojásból, tejből és sütőporból készítsünk palacsintát. Addig keverjük, amíg homogén állagú masszát nem kapunk
  6. Kenjünk ki egy serpenyőt vajjal, öntsük bele a palacsintakeveréket, és várjunk, amíg megsül
  7. Egy tányérra helyezzünk egy palacsintát, egy réteg paradicsomszószt, egy réteg avokádómasszát és egy másik palacsintával fedjük le.

Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velPasszírozott paradicsom

EGYÉB RECEPTEK

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits