Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.
A Cirio bioparadicsom-kínálatát a biogazdálkodási előírásoknak megfelelően termesztik. Természetes módon édes, hámozott szilvaparadicsomunk a paradicsom iránti hosszú hagyomány és szenvedély eredménye. A napsütötte olasz kúszónövényeken termesztett paradicsomból csak a leghúsosabb, legérettebb, leglédúsabb, megfelelő színintenzitású, textúrájú és mély ízű paradicsomok kerülnek kiválasztásra. A paradicsomot betakarítás után blansírozzák, meghámozzák, gazdag paradicsomszószba mártják és még aznap konzerválják, hogy megőrizzék friss, jellegzetes és hiteles olasz ízüket.
A Cirio bioparadicsom-kínálatát a biogazdálkodási előírásoknak megfelelően termesztik. Legérettebb kerek paradicsomjainkat kimagozzuk, meghámozzuk és feldaraboljuk, hogy megőrizzék az olaszországi minőséget, állagot és intenzív ízt. A Cirio az aznap szedett és csomagolt, illatos és ízletes, gazdag vörös árnyalatú paradicsom természetes minőségének és frissességének megőrzésével olyan élénk és hívogató ízélményt nyújt, amely minden ételt különlegessé tesz!
A Cirio egyedülálló tapasztalata és szakértelme ötvöződik a legfinomabb olasz passzírozott paradicsomban. Tökéletesen sima és bársonyos, édes, finom ízű, kerek paradicsomjainkat blansírozzuk, meghámozzuk és finom szitán átpasszírozzuk, hogy olyan sima textúrájú szósz készüljön, amely fokozza az ételek ízét.
A napon érlelt paradicsom ízétől duzzadó, legfinomabb paradicsomjainkat nagyon apróra daraboljuk, hogy sűrű és krémes szószt kapjunk, amelyet az aromás mediterrán fűszernövények finoman kiegyensúlyozott keveréke egészít ki: bazsalikom, oregánó, majoránna és hagyma.
A Cirio Cannellini bab a toszkán hagyományokban gyökerezik, és nagyra értékelik finom, édes íze miatt! A Cirio a legmegfelelőbb pillanatban végzi el a bab szedését, nagy gondot fordítva a feldolgozásra, és egy teljesen természetes módszer révén rövid ideig tartó párolásnak veti alá, tartósítószerek hozzáadása nélkül. Ennek az eljárásnak köszönhetően a bab megőrzi legjobb tulajdonságait: halványfehér színét, hosszúkás formáját, aromás ízét, zsenge és tömör állagát.
Természetes módon édes, hámozott szilvaparadicsomunk a paradicsom iránti hosszú hagyomány és szenvedély eredménye. A napsütötte olasz kúszónövényeken termesztett paradicsomból csak a leghúsosabb, legérettebb, leglédúsabb, megfelelő színintenzitású, textúrájú és mély ízű paradicsomok kerülnek kiválasztásra. A paradicsomot betakarítás után blansírozzuk, meghámozzuk, gazdag paradicsomszószba mártjuk és még aznap konzerváljuk, hogy megőrizzék friss, jellegzetes és hiteles olasz ízüket.
Legérettebb kerek paradicsomjainkat kimagozzuk, meghámozzuk és feldaraboljuk, hogy megőrizzék az olaszországi minőséget, állagot és intenzív ízt. A Cirio az aznap szedett és csomagolt, illatos és ízletes, gazdag vörös árnyalatú paradicsom természetes minőségének és frissességének megőrzésével olyan élénk és hívogató ízélményt nyújt, amely minden ételt különlegessé tesz!
Cirio 'Peeled Plum' (Cirio Hámozott szilvaparadicsom) az olasz konyha ikonikus alapanyaga. Dél-Olaszország napsütötte ültetvényein termesztik, és csak a legérettebbeket válogatják ki, és még aznap, frissen konzerválják. A sűrű és lédús mártásba mártott Cirio egész paradicsom Olaszország valódi és autentikus ízét adja vissza, és a hosszú főzési idő alatt az átlagosnál 10%-kal magasabb teljesítményt biztosít.
Annak érdekében, hogy a csicseriborsó a lehető legzsengébb és legízletesebb maradjon, nagy gondot fordítunk a szedésre és feldolgozásra, mielőtt egy teljesen természetes módszer révén rövid ideig tartó párolásnak vetjük, tartósítószerek hozzáadása nélkül. A Cirio Csicseriborsó gazdag ízével, kifejezett ropogósságával és nagyon vékony héjával állja meg a helyét.
Pompásan krémes Passata (passzírozott paradicsom), amelyet szitán átpasszíroznak, hogy bársonyos és sima legyen, és elnyerje valódi házi készítésű textúráját és ízét. Édes, finom ízét a régióra jellemző aromák egészítik ki, amelyek ideális alapként szolgálnak a hosszú főzést igénylő ételekhez, intenzív ízélménnyel gazdagítva a többi hozzávalót és ízt. A toszkán földeken napon érlelt, élénk színű paradicsomunkat a Földközi-tenger meleg nyugati szele fújja! Természetesen jellegzetes, enyhén fűszeres ízzel. Finom húsos paradicsomdarabok a saját bő levükben.
Legfinomabb érett és zamatos, tömör és ropogós kerek paradicsomjaink. Blansírozott, magtalanított, hámozott és nagy, húsos kockákra vágott, az állagát megőrző paradicsomok. Illatosak és zamatosak, visszaadják a friss termés ízét
A Cirio Borlotti babot a betakarítás során héjazzák, majd az üzemekben szemrevételezéses ellenőrzéssel válogatják és osztályozzák. A forró vízben megmosott és blansírozott, konzervált és pasztőrözött babszemeket a főzővíz egy részének felhasználásával és egyéb adalékanyagok nélkül konzerválják. Az egész folyamatra 24 órán belül kerül sor. A borlotti bab a legfinomabb bab.
A Cirio Rustica (Cirio Paradicsomvelő) termékkel összetéveszthetetlen állagú, textúrájú és testű, sűrű állagú Passatát (passzírozott paradicsom) kapunk, amelyet szó szerint a villára lehet szúrni. Legfinomabb minőségű paradicsomjainkat akkor szedjük le, amikor a legérettebbek, és egy nagy lyukú szitán passzírozzuk át őket, hogy a hagyományos házi receptekhez hasonlóan autentikus olasz Passatát (passzírozott paradicsom) kapjunk, amely kirobban a friss paradicsom ízétől! Ez az eredeti és a legjobb!
A Cirio óriás fehér babot a betakarítás során héjazzák, szemrevételezéses ellenőrzéssel válogatják és osztályozzák, majd 24 órán belül konzerválják. Az alapos válogatásnak és a feldolgozás során tanúsított rendkívüli gondosságnak köszönhetően a vajbab megőrzi legjobb tulajdonságait: halványfehér színét, óriási formáját, telt ízét, testes állagát, vékony héját. Egyéb adalékanyagot nem tartalmaz.
A Supercirio Double Concentrated Tomato Puree (Supercirio dupla sűrített paradicsom) számos étel alapanyaga, és valódi ízt biztosít, amely egyszerre jellegzetes és összetéveszthetetlenül hiteles. Friss, érett paradicsomból készül, a különleges párologtatási módszerrel könnyű sűrítmény készül belőle, melynek markáns paradicsom íze van.
A Cirio vörös vesebabot (más néven vörös kidney bab) a betakarítás során héjazzák, szemrevételezéses ellenőrzéssel válogatják és osztályozzák, majd 24 órán belül konzerválják.
A zöldborsó rendkívül kényes növény. A Cirio betakarítógépei közvetlenül a földeken gyűjtik és hüvelyezik a borsót, majd a fejlett technológiák segítségével azonnal feldolgozzák, és a végső minőségellenőrzést a szakértő személyzet tagjai kézzel végzik: az egész folyamat néhány óra alatt megy végbe. A Cirio a legkiválóbb minőségű, adalékanyagoktól mentes, jó növényi fehérjéket tartalmazó terméket garantál: olyan tápláló és kiegyensúlyozott étrendet, amilyenre a modern fogyasztók vágynak.
A Cirio fényes és nagy, szuperédes kukoricaszemeit az olasz éttermek nagyra értékelik. Akkor takarítjuk be a csemegekukoricát, amikor ropogós, de még mindig édes, keményítőtartalma alacsony a legjobb minőség biztosítása érdekében, majd a termést azonnal az üzemekbe szállítjuk, és néhány órán belül sor kerül a feldolgozásra. A vákuumcsomagolt konzervdobozt „hőkezeljük”: a kukorica gazdag íze és táplálkozási tulajdonságai - természetes édességének köszönhetően - adalékanyagok, még cukor hozzáadása nélkül is megmaradnak.
Mediterrán fűszernövény keverékkel dúsított sűrű és krémes szósz, az olasz pizza hagyományos receptjét követve: bazsalikom, oregánó, majoránna és hagyma. A Cirio Pizza Sauce (Cirio Pizza Szósz) magas brixfokának köszönhetően magas színvonalon teljesít, és az esetleges vízzel való higítás sem ront az ízén. Kapható az innovatív bag-in-box csomagolásban is.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits