Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.
Annak érdekében, hogy a csicseriborsó a lehető legzsengébb és legízletesebb maradjon, nagy gondot fordítunk a szedésre és feldolgozásra, mielőtt egy teljesen természetes módszer révén rövid ideig tartó párolásnak vetjük, tartósítószerek hozzáadása nélkül. A Cirio Csicseriborsó gazdag ízével, kifejezett ropogósságával és nagyon vékony héjával állja meg a helyét.
Alacsony zsír- és cukortartalmú, rostban és fehérjében gazdag, egyéb adalékanyagokat nem tartalmaz. Rendkívül sokoldalúan felhasználható, hidegen vagy melegen is fogyasztható, számos étel egészséges és ízletes kiegészítője, beleértve a leveseket, pörkölteket és salátákat.
Rehidratált csicseriborsó, víz, só
Ez az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és más (különösen onkológiai) szervezetek tudományos következtetéseinek összefoglalása.
A tudományos tanulmányok szerint a kiegyensúlyozott étrendnek, a változatos étrend részeként, legalább öt adag gyümölcsöt és zöldséget kell tartalmaznia.
A zöldségek előnyei többek között:
Ha mindennapi étrendjében növelni szeretné a zöldségek fogyasztását, akkor az étkezések közé iktassa be őket snackként, vagy használja őket a különböző ételek elkészítéséhez
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits