Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.
A Cirio egyedülálló tapasztalata és szakértelme ötvöződik a legfinomabb olasz passzírozott paradicsomban. Tökéletesen sima és bársonyos, édes, finom ízű, kerek paradicsomjainkat blansírozzuk, meghámozzuk és finom szitán átpasszírozzuk, hogy olyan sima textúrájú szósz készüljön, amely fokozza az ételek ízét.
Nagyszerű krémlevesekhez vagy paradicsomszószokhoz, csak fűszerekkel és fűszernövényekkel kell ízesíteni
Paradicsom, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
T Paradicsomok! Édesek, lédúsak és finomak. Köztudott, hogy jót tesznek, de vajon mindenki tudja, hogy a paradicsom miért olyan egészséges élelmiszer?
De nézzük, mitől is lesz a paradicsom kiválóan egészséges választás. Egy adag piros, érett, nyers paradicsom (egy csésze vagy 150 gramm) jó A-, C-, K-vitamin-, folsav- és káliumforrás. A paradicsom nátriumtartalma természetes módon alacsony.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits