Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.
Pompásan krémes Passata (passzírozott paradicsom), amelyet szitán átpasszíroznak, hogy bársonyos és sima legyen, és elnyerje valódi házi készítésű textúráját és ízét. Édes, finom ízét a régióra jellemző aromák egészítik ki, amelyek ideális alapként szolgálnak a hosszú főzést igénylő ételekhez, intenzív ízélménnyel gazdagítva a többi hozzávalót és ízt. A toszkán földeken napon érlelt, élénk színű paradicsomunkat a Földközi-tenger meleg nyugati szele fújja! Természetesen jellegzetes, enyhén fűszeres ízzel. Finom húsos paradicsomdarabok a saját bő levükben.
Természetesen jellegzetes, enyhén fűszeres ízzel. Minden receptet feldob
Darabolt paradicsom, sűrített paradicsom, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
Paradicsomok! Édesek, lédúsak és finomak. Köztudott, hogy jót tesznek, de vajon mindenki tudja, hogy a paradicsom miért olyan egészséges élelmiszer?
De nézzük, mitől is lesz a paradicsom kiválóan egészséges választás. Egy adag piros, érett, nyers paradicsom (egy csésze vagy 150 gramm) jó A-, C-, K-vitamin-, folsav- és káliumforrás. A paradicsom nátriumtartalma természetes módon alacsony.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits